Jeg synes at det å være ekte er noe av det modigste vi kan være. Det krever mot å vise sårbarhet og sette grenser, og noen ganger er det skummelt. Følelser kan være ubehagelige. Men vi kan øve oss. Vi kan trene opp de ferdighetene som hjelper oss med å bli mer autentiske.  

 

«Ti sed og skikk forandres meget, alt som tidene lider og menneskenes tro forandres, og de tenker annerledes om mange ting. Men menneskenes hjerter forandres aldeles intet i alle dager.»

- Sigrid Undset

 

Jeg tror våre hjerter vet hvor vi skal, og hva vi trenger for å ha det godt. Jeg tror ingen av oss kan bli ordentlig tilfredse med hverdagslivet og den vi er, uten å velge og være den vi er.

Jeg har mye livserfaring, og jeg bruker all min kompetanse og erfaring til å hjelpe de jeg jobber sammen med.

Som coach og kurs fasilitator er jeg resultatorientert, intuitiv, handlingsorientert og direkte i form, men du vil oppleve det trygt, du er trygg hos meg. Jeg møter deg som du er, der du er, og jeg ser deg for hvem du virkelig er, hel, ressurssterk og kreativ.

Din indre kritikker skremmer ikke meg, så jeg vil utfordre deg, være direkte og åpen med deg.

Det du kan se på som svakheter ved deg selv, ser jeg på som skjulte ressurser. De ressursene vil jeg at du skal få mer tilgang til.
Jeg vil støtte, inspirere og motivere deg slik at du kan finne mer av din vei, ditt unike utrykk, din autentisitet.

Jeg har stor respekt for deg som ønsker personlig utvikling. Og jeg har taushetsplikt og vil alltid ha respekt for din tillit.

 

Jeg er intuitiv, sensitiv, målorientert og innovativ. Har vokst opp på Kolbotn. Pappa er fra Algerie og mamma er fra Lillehammer. Jeg har 3 skjønne barn. Elsker naturen. Naturen er en av mine ladestasjoner. Er utdannet CTI Coach, Skygge Coach-og fasiliator, Mindfulness instruktør, Reiki og ThetaHealer. Nlp practitioner m.m. Jeg er også tidligere leder og gründer.

I 2008 hadde jeg gått meg helt vill. Du kan klikke på linken om du ønsker å få et nærmere innblikk i hvem jeg er og hvordan jeg opplevde å bli (totalt) utbrent i 2008.  Klikk her

Nok om meg. Du er her av en grunn. 

Jeg vet at det er mulig å skape en annen måte å være på og ta andre valg, slik at du kan få finne en større balanse, oppleve mer glede, ro, mestring og selvledelse. 

Jeg er her om du har behov for støtte i din prosess. 

Ikke nøl med å ta kontakt med meg. Du kan booke en uforpliktende samtale med meg i dag. Klikk her