Nadia Ghouas
Kjell Ove Kalhagen  - Direktør, strategisk utredning og analyse HRP

“For meg er det viktig å investere i ansatte og gi dem muligheter. Da jeg valgte å intern rekruttere til en mellomlederstilling ville jeg at min kollega skulle tre inn i den nye rollen med trygghet og ektefølt motivasjon.
Vi valgte å investere i autentisk ledelse coaching med Nadia og resultatene har ikke latt seg vente på! Min kollega opplever en ny trygghet som er konkret og merkbar og vi er enige om at dette har vært en god og betimelig investering.
Nadia er en meget kompetent coach som klarer å levere helt konkrete resultater som er til det beste for både den ansatte og for selskapet.
Jeg kan absolutt anbefale Nadia. ”

Direktør, strategisk utredning og analyse HRP

Nadia Ghouas
Marna Haugen - Markedssjef/selvstendig næringsdrivende

“Jeg kom til Nadia i en periode i livet mitt der jeg hadde stort behov for å finne meg selv, men også et stort ønske om å videreutvikle meg.
Nadia guidet meg gjennom flere prosesser som var både utfordrende, men med utrolig mange aha opplevelser. Det er lett å jobbe med Nadia, hun er tillitsfull og vet akkurat hvilke knapper hun skal trykke på for å sette i gang tankeprosesser jeg hadde stappa under teppet for lenge siden.
I dag kjenner jeg på nye ressurser i kropp og sinn, jeg har fått verktøy som har lært meg å sette grenser for meg selv, være mer til stede i eget liv og ikke minst det å eie min egen historie og akseptere og ikke minst elske meg selv meg hud og hår for den jeg er. Nadia dro meg gjennom en utfordrende periode i livet og gav meg flere gaver jeg kan bruke i fremtiden, jeg er så takknemlig! ”

Markedssjef/selvstendig næringsdrivende

Nadia Ghouas
Martin  - Skribent og kunstner

“Gjennom coachingen hos Nadia har jeg både startet en ny karriere innen media, som er en helt ny bransje for meg, og jeg har påbegynt en etterutdanning i kunstfag. Jeg tar større sjanser, og stoler mer på mine egne evner. Coachingen fikk meg til å innse at jeg ikke var tjent med å fortsatt være en ”people- pleaser”. Jeg ser fremtiden i et nytt lys, fordi jeg nå tar valg som er i tråd med mine egne evner og ønsker. Det har vært veldig nyttig å bli utfordret på inngrodde forestillinger, og jeg har lært at jeg må velge noe bort, for å gi plass til noe bedre. Kombinasjonen av coaching, meditasjon og visualiseringer ga lynraske resultater, og jeg vil anbefale Nadias metode på det varmeste til alle som søker dype og varige endringer i livet.”

Skribent og kunstner

Nadia Ghouas
Eva Johansen - Selvstendig næringsdrivende

“Jeg har jobbet med flere mentale trenere opp igjennom, men opplevelsen med Nadia var annerledes. Gjennom mange års utvikling var det noen vesentlig utfordringer/mønster som stadig kom tilbake og jeg var på et sted i livet hvor endring var et sterkt behov.
Etter noen ukers tett oppfølging hvor vi jobbet med både det bevisste og ubevisste, har jeg endelig fått varige endringer.
Jeg sitter igjen og "kan ikke huske" hvordan jeg var før. Tusen takk”

Selvstendig næringsdrivende

Nadia Ghouas
Tore Bekken - CEO, ASKO

“Nadia er ærlig, med seg selv og andre. Gjennom egen erfaring og innsikt evner hun å løfte ulike utfordringer og muligheter opp i et mer helhetlig perspektiv og sette ord på konkrete forbedringsområder. En god samtalepartner som får deg til å reflektere, og gjennom det øke din bevissthet. En god coach for de som vil noe selv.”

CEO, ASKO

Nadia Ghouas
Gyda Ulleberg - Gründer og tidligere HR direktør

“Jeg ble kjent med Nadia for over ti år siden da vi tok Coaching utdannelse sammen. Nadia skilte seg ut allerede den gangen, og senere engasjerte jeg henne som Coach da jeg var HR Direktør i Leger Uten Grenser. Så for et par uker siden fikk jeg henne inn som kurs fasilitator for deltagerne i "NRC (Flyktninghjelpen) Women in Leadership" - et 9 måneders utviklingsprogram for kvinnelige ledere i Øst-Afrika. Temaet var "Boundaries, empowerment & authentic leadership". Tilbakemeldingene var udelt positive og fikk høyeste rangering av alle deltagerne. Nadia hadde alles oppmerksomhet fra første stund og traff deltagerne rett i hjertet. Nadia er den rette til å snakke om "autentisk lederskap" for hun formidler ikke dette budskapet kun gjennom ord, men hele Nadia oser "autentisitet" og derfor blir budskapet så sterkt.Mange av deltagerne kommer fra land hvor det ikke alltid er så lett å være yrkesaktiv kvinne, derfor ble Nadias fortelling om egne erfaringer så godt mottatt og ble en kilde til inspirasjon og motivasjon. Dette var bare første kull Nadia. Flere kull står for tur og du må definitivt være fast på programmet!”

Gründer og tidligere HR direktør

Nadia Ghouas
Maruan Tammaoi - Rekrutteringsansvarlig Easee

“Jeg kom i kontakt med Nadia etter at jeg fikk min første lederrolle - og befant meg i en ny situasjon og ukjent terreng med stort behov for coaching og veiledning. Allerede under kartleggings samtalen med Nadia traff hun noe i meg - og det var liten tvil i meg knyttet til at jeg kom til å få stort utbytte av coaching forløpet “Autentisk lederskap”. Gjennom coachingforløpet har jeg blitt utfordret, vokst, blitt bevisst egne styrker, blindspots og innsett hva det for meg vil si å utvise autentisk lederskap. Jeg har fått flere aha - opplevelser, og møtt egne antakelser i døren flere ganger. Nadia har bistått meg i utarbeide min egen visjon som leder, gjort meg bevisst på mine verdier og hvordan jeg kan finne støtte i dem - og ikke minst gitt meg flere praktiske verktøy jeg utnytter og tar i bruk i rollen som leder. Hun har vært ærlig og tydelig - men også møtt meg med stor forståelse og kjærlighet.
Men coaching forløpet med Nadia har også styrket meg som menneske - og ikke nødvendigvis kun som leder. Hun har guidet og veiledet meg til å innse at det å være autentisk i bunn og grunn handler om å akseptere alle sider ved meg selv, og ikke det å være feilfri. Der jeg tidligere har koblet personlig utvikling med å gjøre mer av det gode, og bli kvitt det "negative", innser jeg nå at å være autentisk handler om å integrere alle sider ved meg selv i den jeg er - med nysgjerrighet, aksept og ikke minst kjærlighet.
Jeg kan uten tvil si at jeg har fått mer ro, aksept og tro på meg selv etter samtalene jeg har hatt med Nadia - og jeg er henne evig takknemlig for den reisen hun har guidet meg gjennom. ”

Rekrutteringsansvarlig Easee

Nadia Ghouas
Ane Blich - foreleser BI, coach og gründer

“Nadia er en enestående dyktig og kompetent coach. Hennes evne til innlevelse skaper trygghet og grobunn for et utviklende samarbeid. Den utfordrende og likefullt respekterende stilen hennes gjør at man simpelthen er nødt til å vokse, som menneske. 

Tusen takk!”

foreleser BI, coach og gründer

Nadia Ghouas
Ole Prin-Sand - Kunstner og gründer

“Jeg føler meg privilegert som får bli coachet av Nadia. Hun bygger solide relasjoner og tilfører en trygghet gjennom sin urokkelige sikkerhet på, og kjennskap til, seg selv, sine verdier og sitt fag. Nadia skaper et skjermet rom vi sammen kan utforske for å bli enda mer i balanse, for å bli enda bedre og lykkeligere mennesker. Jeg føler jeg kan stole fullt og helt på henne, fordi hun stoler på seg selv, utfordrer meg, og godtar hele vår menneskelighet. Det er uvurderlig. Takk for godt samarbeid så langt, Nadia”

Kunstner og gründer

Nadia Ghouas
Tina Sofie (bildet er ikke av Tina Sofie) - Gründer

“Coachingen med Nadia har gitt meg en innsikt og forståelse som jeg ikke har opplevd av tidligere coaching. Det var utfordrende å komme i gang, å velge å ta tak, men etter hvert ble det enklere og resultatene kjentes i hele kroppen. Coachingen har gitt meg en ro til å oppleve og oppdage sider ved meg selv, og andre, som jeg ikke har vært klar over før.Jeg tar meg selv i å tenke over ting jeg gjør eller hvordan jeg reagere og kan på den måten endre disse mønstrene og vanene som jeg har hatt. Jeg liker veldig godt måten Nadia jobber på, med en ro og en tilstedeværelse som få har - det føles trygt.
Det er fascinerende å se hvordan minner og drømmer kan endre seg etter en time. Et minne som tidligere har vært vondt å tenke på, er plutselig bare et minne -uten følelser. Jeg har blitt flinkere til å lytte til magefølelsen og å lukke øynene å virkelig kjenne etter hva som er rett for meg.”

Gründer

Nadia Ghouas
Andreas Bomann Larsen - CEO, portofolio manager

“Nadia impressed me with her ability to “think big” and out of the box. The combination of visionary and strategic thinking as well as being very practical makes her a very inspiring and exciting person to work with.
She tends to see possibilities where most people see problems, and has the skills to translate her thinking and ideas into practical steps for implementation to reach the goals set forth. In our project meetings she was very constructive and to the point.”

CEO, portofolio manager

Nadia Ghouas
Anonym (bilde er ikke av personen) - leder offentlig etat

“Det har vært noen veldig givende, lærerike og utfordrende sesjoner. Jeg har fått muligheten til å gå inn i meg selv å reflektere rundt mine egenskaper knyttet opp mot mine handlinger. Nadia har vist meg vei, stilt gode spørsmål som har fått frem kunnskap og erkjennelse i meg som menneske med ulike sider, styrker og svakheter. Hun har vært ærlig og brukt seg selv som eksempel. Det som har vært spesielt spennende har vært å se at skyggesider kan også være noe positivt, noe som jeg kan bruke konstruktivt og utviklende. Jeg har blitt utfordret på å handle ut ifra mine opplevelser for å skape endring.
Mellom hver sesjon har jeg hatt en oppgave eller flere konkrete handlinger jeg skal øve og gjøre, eller unngå å gjøre. Dette har skapt endring hos meg.
Etter de fullførte sesjonene er det opp til meg selv å fortsette å bruke redskapene jeg har lært til å utvikle og endre meg. Nadia er en svært behagelig, klok, tydelig og dyktig veileder og coach jeg gjerne kunne tenke meg å ta kontakt med igjen. Jeg vil virkelig anbefale henne videre til andre som trenger hjelp i livet, til å sortere egenskaper, styrker, skyggesider og vil utvikle seg som menneske gjennom å skape endring hos seg selv. Tusen hjertelig takk! ”

leder offentlig etat

Nadia Ghouas
Anonym (bilde er ikke av personen) - leder privat sektor

“Jeg er veldig fornøyd med coachingen jeg har hatt sammen med Nadia. Hun har hjulpet meg med å bedre forstå mine styrker, og hvordan jeg kan bli mer trygg I min rolle. Nadia er varm, åpen og trygg, noe som gjør at man kan være seg selv med henne. Sammen finner vi frem til verdier som er viktige for meg, og får en forståelse for hvorfor jeg handler som jeg gjør. Etter coaching-timene jeg så langt har hatt med Nadia har jeg blitt mer trygg, og rolig. Jeg drar alltid fra møtene med Nadia med et smil om munnen, og følelsen av at jeg har fått noe ut av det. Jeg kan på det varmeste anbefale Nadia som coach”

leder privat sektor

La oss ha en samtale hvor jeg får vite mer om hva du ønsker å få til og sammen finner vi ut av om jeg er coachen for deg.Kan jeg gi deg noen råd og tips ila samtalen, gjør jeg gjerne det.

*Velg tidspunkt.

*Samtalen foregår via Zoom. Du trenger ikke å laste ned Zoom bare klikk på linken du mottar per e-post og vips så er du med i videomøte. 

*Når du booker samtalen kan du legge igjen en kommentar, ved behov. 

*Legg igjen tlf.nr ditt i feltet "Send text message to" om du ønsker en påminnelse på SMS 2 timer før samtalen vår. 

 Når vi har samtalen;

*Vær på et sted hvor du kan snakke fritt
*Ha det relativt stille rundt deg
*Jeg svarer på alle dine spørsmål

Er det noe som hindrer deg i å delta i samtalen er det fint om du gir meg beskjed så tidlig som mulig (jeg gjør selvfølgelig det samme) 👋🏼