Kursvenn

Oct 28, 2021
autentisk

Dette er en av grunnene til at jeg elsker jobben min 🙏🏽🌱💚 Noe jeg synes er kult med onlinekurset "Vær autentisk - du er bra nok!" er at alle som deltar på kurset får akkurat det de er ment å få ut av det.

Men noe som er en fellesnevner er at alle blir mer glade i seg selv, de får en større selvaksept. Det bare digger jeg, for det er noe av det som er meningen med kurset og for å komme dit trenger vi å våge oss ut på litt ukjent farevann, gå i ukjent terreng. 

Her kan du lese hvordan Rita opplevde kurset... 

Det er i grunnen helt greit å bli mer autentisk, slik kurset lover, men helt ærlig, det var ikke det jeg drømte om. Det siste jeg ønsket var mer av meg selv. 

Jeg var utslitt av tankekjør. Jeg lurte på om det var noe fundamentalt galt med meg. Og det stemte. Jeg hadde gitt hovedrollen til de negative tankene. Og de fikk boltre seg i dystre filmer som rullet døgnet rundt. Det var liksom langt mellom feelgood filmene.  Slik kan det gå når du stoler for mye på tankene dine. 

Derfor er jeg så glad jeg tok kurset til Nadia. Filmene mine viste seg nemlig å være høyst normale. 

Nadia var tydelig, morsom og litt streng. Men jeg ble aldri redd. Hun formidler med kjærlighet og vil at du skal lære. Nadia lærte meg hvordan jeg kunne bli min egen coach. Hun lot meg bli ordentlig godt kjent med hele meg. For å nevne noen sider: Gleden, sinnet, ondskapen og sjalusien. Åpenbaringene kom på løpende bånd. Det var bratt lærekurve. Høyt tempo. Nadia stilte krav. Hun forsto intuitivt hva jeg tålte.  Jeg ble kjent med mine unnskyldninger som tok altfor stor plass. Ikke gøy men høyst nødvendig. På godt og vondt fikk operativsystemet mitt en real reboot. 

Men premien for å gjøre denne jobben kunne ikke vært bedre. Det var faktisk helt greit å bli mer autentisk. Nå er jeg stolt og nysgjerrig på hvem jeg er. Det føles godt å være ansvarlig og ta grep. Det gir meg trygghet som jeg trengte så sårt, jeg må nok tåle å øve resten av livet. Men jeg har også fått hilse på min nye bestevenn; meg selv. 

Tusen tusen takk, Nadia. You Rock 😍😎 

Rita
Personlig trener og gründer. 

 

Book en gratis kartleggingssamtale 

JA TAKK

Meld deg på nyhetsbrev