Hva holder deg tilbake?

Jan 18, 2022

Kanskje er det deg?😏Du visste det etter de første 3 månedene at den jobben egentlig ikke passet for deg. Det var et feil valg. Eller kanskje var den en relasjon du valgte å gå inn i? Intuisjonen din fortalte deg det, men den ignorerte du.Nå er det vanskelig å «hoppe av». De rundt deg hadde forventninger til deg. Eller kanskje brukte du lenger tid?

Nå har det blitt enda mer tydelig, du har nemlig hatt tid til å tenke deg om. Korona.

 

👉🏼Når vi ikke gjør det vi vet det er riktig å gjøre (i enhver situasjon) er det noe som står i veien, og det "noe" er noe vi ikke ønsker å assosiere oss med. Noe ved oss selv som vi ikke har akseptert. Hva er det du ikke vil bli oppfattet som? En som gir opp? En som ikke tar ansvar? Hva er det som gjør at du fortsetter å være der du er enten det er i en jobb eller i en relasjon (intim/vennskap) dersom intuisjonen din forteller deg noe annet? Når vi ignorer intuisjonen vår (igjen, igjen og igjen) fører det oss inn i en blindvei, eller at vi må gjøre en «ryddejobb» i etterkant, eller begge deler. (Det er min erfaring.)

 

Hvor kan du begynne?🤷🏽‍♀️ Aksepter at du er misfornøyd. Aksept kan være veldig vanskelig for mange. Det er noe av det første du lærer å praktisere når du begynner med mindfulness. Det kan være vanskelig å innrømme at vi tok feil valg, at vi ikke valgte å ikke lytte til vår indre GPS når den var helt tydelig. De fleste av oss liker heller ikke å innrømme at vi er misfornøyde og spesielt når vi har investert så mye i det livet vi har skapt,som vi trodde ville gjøre oss happy.

Om vi i tillegg identifiserer oss sterkt med vår status er det ikke like lett og aksepterer at vi er misfornøyde. Statusen "burte" føles bedre. Skal du kunne velge noe annet er aksept nødvendig.
Å ærlig innrømme dette er jeg skikkelig lei av! Si det høyt til deg selv, i bilen f.eks. det kan være en god start. (Jeg snakker mye med meg selv, også i bilen😁)

 

👉🏼Se litt nærmere på hva det er du ikke vil at andre skal dømme deg for dersom du gjør det du vet det er riktig for deg å gjøre? At du er uansvarlig? Kald? Finn ordet og kjenn på følelsen når du sier høyt TIL DEG SELV (i bilen) Jeg er ______ Ta vekk «brodden» av ordet, fordi det ordet kan holde deg fastlåst.

 Videre🌞Se nærmere på hva det er du faktisk kunne tenke deg. Hva er det du aller helst ville ha jobbet med om du kunne velge? Hvilken type relasjoner ville være verdifulle for deg? Du som alle andre er her for å være deg, for å ha det godt og du er her for å bidra🙏🏽 

For mer aksept; Sjekk ut #mindfulness kurset Mellomrommet. For mer personlig utvikling sjekk ut Nye valg. Begge kurs er onlinekurs, og til en overkommelig pris.

 

 

Se en oversikt over produkter og tjenester 
Book en gratis kartleggingssamtale 

VIS MER

Meld deg på nyhetsbrev