Du vet at du er lei av å holde på en sosial fasade og prøve å leve opp til forventninger og idealer som egentlig ikke passer for deg. Du ønsker å ta flere valg som gjenspeiler mer av den du virkelig er, men vet ikke hvordan du skal det til!

Og det er frustrerende.

Du kan få slippe å prøve å finne ut av det på egenhånd.  La meg få lov til å hjelpe deg med det, fordi jeg vet hvordan. 

 

Her er onlinekurset som hjelper deg med å bli mer autentisk. 

 

 

Legg igjen e-post adressen din og jeg vil holde deg oppdatert. Ny kursdato kommer snart. 

VENTELISTE

KAN DU KJENNE DEG IGJEN?

 • Løper du på hamsterhjulet?
 • Spør du deg selv "Hvordan havnet jeg her"?
 • Føler du deg mer utlada enn energisk?
 • Ungår du mennesker som du tror forventer noe av deg?
 • Holder du på en sosial fasade og prøver å leve opp til idealer som egentlig ikke passer for deg?
 • Blir du oppfattet som sterk utad, den som «alltid» klarer seg?
 • Skyver du følelsene dine unna? 
 • Skjuler du sårbarheten din?
 • Gir du så mye omsorg til andre, at det ikke er noe igjen til deg selv?
 • Har du til stadighet fokus på å gjøre omgivelsene dine fornøyde?
 • Er du lei av å være støkk i gamle mønstre, den gamle historien og er du klar for endring?

   

 

TENKER DU "OH NEI" DET HØRES UT SOM MEG?! LA MEG HJELPE DEG !

VISSTE DU AT...

Når vi kan identifisere: Følelser, tanker, indre dialog og ubevisste begrensninger kan vi klare å stoppe autopiloten. Vi vil legge merke til når vi kjører på autopiloten og ikke, og når vi kan identifisere forskjellene får vi flere muligheter. Da kan vi velge å stoppe gamle mønstre og sette sunne grenser. Det er det jeg kaller for ekte frihet. Da kan vi skape større balanse, oppleve mer glede, ha mer energi og styrke vår selvfølelse. 

I dette kurset har du muligheten til å ta et gigant steg i selvbevissthet. Når vi endrer relasjonen som vi har til oss selv kan vi positivt endre relasjonen vi har til andre. Som du ser er humor noe som er viktig for meg, derfor også litt LOL 👇🏼 

ER DU KLAR FOR Å SKAPE POSITIVE ENDRINGER? SÅ LA MEG HJELPE DEG!

HVA OM DU KUNNE...

 • Å kjenne igjen mønstre som holder deg støkk og hvor de kommer fra.
 • Å identifisere din indre begrensede dialog, og å skifte den til noe som er bedre for deg. 
 • Ta valg som stemmer overens med det som betyr noe for deg. 
 • Legge merke til hva du har behov for og hva som suger energi.
 • Bli bedre kjent med følelsene sinne, sårbarhet/frykt, og tristhet sånn at du kan forstå dem og bruke dem i stedet for at de kjører showet. 
 • Legge merke til følelser og behov å kunne kommunisere dem, når det er hensiktsmessig. 
 • Sette sunne grenser. 
 • Være mer til stede her og nå, respondere i stedet for å reagere. 
 • Bli mer modig, våge å vise mer/mindre sårbarhet.
 • Bli din BFF, og stoppe selvsabotasje.
 • Komme «hjem», å kunne hvile i deg selv, og vite at du er bra nok!
VIS MEG HVORDAN

Kurset er skapt basert på egne erfaringer om å ikke være bra nok og være utladet. Det skjedd i 2008. Men det var i 2020 jeg bestemte meg. Jeg visste at jeg ikke ville fortsette på den samme gamle måten, så takk korona! Jeg bestemte meg for å lage et kurs basert på egne erfaringer. Kurset innholder verktøy og øvelser som funker...👇🏼

"Nadia har tatt meg med på en spennende reise mot å bli mer autentisk. Det har vært et dypdykk inn i meg selv og egne følelser, mønstre og verdier. Og Nadia har stilt gode spørsmål som har hjulpet meg å gå enda dypere inn i meg selv for å finne svar. Nadia er en levende og inspirerende Coach med mye kunnskap, dybde og humor som hjalp meg til å holde meg på sporet gjennom kurset.
Kurset kan absolutt anbefales!"
Marita Julie Aas Grøntvedt
Foreldreveileder, barnevernskonsulent og coach. 
“Nadia er unikt til stede, enestående kunnskapsrik og meget kompetent Coach. Hennes ektefølte innlevelse skaper trygghet og relasjonsbygging gjennom utfordrende samarbeid i et lys av respekt-og naturlig tillit. Nadia "tar oss naturlig inn i en oase på livets reise",- hvor vi kan utforske, våre verdier, bli kjent med mønstre og drive aktiv "gullvasking" i egen elv på vei mot autentisk tilstedeværelse i livet.
Kurset er helt uvurderlig -og må oppleves.
Tusen takk for god samhandling Nadia." 
Hans Olav Vestlie
Avdelingsleder.
“Gjennom kurs hos Nadia har jeg fått noen veldig gode verktøy til å navigere i det store indre landskap av tanker, følelser samt kroppens signaler. Hun bruker gode metoder som både utfordrer og guider meg til å bruke mine kvaliteter på en mer bevisst måte. En oppgradering av systemet rett og slett, som gjør landskapet mye tydeligere og at livet flyter bedre. Jeg opplever henne som ærlig, direkte, intuitiv og med en omsorgsfull personlighet.
Nadia har en smittende ekthet som gjorde min prosess veldig naturlig.”
Åse Anniken Damengen
Ingeniør, rekrutterer og partner hos People of Norway.
"Med omtanke viser Nadia deg hvordan du kan skrive og skape din nye historie. Du får et tydelig bilde på hvem du er. Unnskyldninger og tankefeller blir veldig klare. Selv om det ikke er gøy ser du at du skaper dine egne begrensinger. Som premie følger en rekke åpenbaringer og nye muligheter som virkelig føles på kropp og sinn. Du blir sjef i eget liv. Dette er egenomsorg og egenpleie. Gi litt kjærlighet til deg selv ved å ta grep. Se unnskyldningene i hvitøyet. Du har alt å vinne. Jeg anbefaler Nadia på det varmeste." 
Rita A Lunde.
Personlig trener og gründer.

Skal du skape varig endring trenger du verktøy for å håndtere det indre landskapet. Og det får du i kurset, i bøtter og spann.

ER DU KLAR FOR Å SKAPE VARIG ENDRING? ER DU KLAR FOR Å INVESTERE I DEG SELV? 

ONLINEKURSET VÆR AUTENTISK - DU ER BRA NOK! HJELPER DEG MED Å VÆRE I LIVET PÅ EN NY MÅTE. 

MODUL #1

Oppdag hvor, når og hvordan du kan bli mer autentisk. Sett mål som samsvarer med ditt autentiske selv. 

MODUL #2

Bli mer bevisst og la din økte bevissthet inspirere deg til å ta nye valg. Se nærmere på hva det er som fører til din selvabotasje. 

MODUL #3

Lev ditt liv med hensikt og intensjon. Autentisitet er ikke noe ONS. Det å utvikle oss vil støtte oss i å være i flyt.

MODUL #4

Hva som faktisk bestemmer hvor autentiske vi våger å være har en direkte sammenheng med vår evne til å være med våre følelser. La oss utforske vårt følelsesliv. 

MODUL #5

Lær det hvordan du kan bli din egen bestevenn. Gi deg selv det du så lett gir til andre. Du vil opptage at du er helt perfekt uperfekt som du er. Du er den du har ventet på. 

MODUL #6

Fortsett med å utvikle og å forstå ferdigheter som støtter deg i å bli mer autentisk. Det å velge og bli mer autentisk er nøkkelen til mer ro og balanse. 

MODUL #7

Kommuniser det som er sant for deg når du føler for det. Bruk din innsikt til å leve ditt beste liv ved å vise frem mer av den du er. Selvrespekt er å omfavne din individualitet. Du tilhører deg selv. 

EKSTRA LIVE SAMTALE 

I den siste uken av kurset har vi en ekstra live samtale. Vi feirer  innsatsen som dere har lagt ned de siste ukene!  Det er en helt laidback live samtale. Vi har lave skuldre og et lite mellomrom mellom tennene 😄

På slutten av dette kurset vil du oppleve at du kjenner deg selv på et annet nivå enn det du har gjort tidligere, og du har fått verktøy som du kan bruke i hverdagen din. 

JA, DET VIL JEG HA!

Betalingstjenesten er 100% trygg! Etter at du har meldt deg på:

*Mottar du en e-post med logg inn informasjon. 

*Mottar du en e-post med din kvittering. 
*Når du logger deg inn finner du en velkomst video fra meg. Du får en PDF- fil som inneholder praktisk informasjon om kurset samt en oppgave du kan begynne med (greit å varme opp litt).
*Tilgang til første modul får du ved kurstart.  

* Finner du ikke e-postene? Sjekk spamfilteret ditt/ta kontakt med meg. 

Dette er ingen quick fix

Kurset er ingen mirakelkur, det er en prosess. Vi vil fortsatt møte på utfordringer i livet, men vi vil kunne se på mange av utfordringene som en mulighet til å lære noe nytt. Vi vil fortsatt kunne møte på mønstre, men bevissthetsnivået vårt har forflytta seg, og det gir oss en mulighet til å ta andre valg og bryte med dem. Velge det som er bra for oss i stedet for det som ikke fungerer lenger. 
Det er et praktisk og intenst kurs.
Er du klar for å investere i deg selv? I stedet for å trene kroppen trener vi opp bevisstheten med varierte oppgaver. Akkurat som med fysisk trening, vi blir du ikke i bedre form av å bare tenke på at vi blir i bedre form, vi må legge inn en innsats.

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med meg

KONTAKT MEG